ГОЛДХЕРЦ  ви предлага легална и безопасна работа. Вие сте с български трудов договор и ви командироваме с формуляр А1. Вие сте социално и здравно осигурени в България. За времето на командировка извън България получавате допълнителна здравна застраховка. Пътуването до Германия е безплатно за Вас.

ГОЛДХЕРЦ осигурява на своите служители:

 • Легална работа в Германия с Формуляр А1
 • Гарантирано добро заплащане
 • Социални и здравни осигуровки
 • Безплатно пътуване
 • Осигурени безплатна квартира и храна
 • Допълнително заплащане на Великденските, Коледни и Новогодишни празници
 • Допълнителни бонуси за качествено извършена работа

 1. Информация за работата

ГОЛДХЕРЦ осигурява възможност на жени и мъже от всички възрасти с добър немски език да работят в семейства като  се грижат за възрастни хора.

Повечето от лицата, за които се полагат грижи, са възрастни хора. Поради напредналата си възраст или болести, те не могат да се обслужват в ежедневието си без чужда помощ. Като домашна помощница имате грижата възрастния човек да се чувства обгрижен. Близките му помагат в началото и се стремят да направят престоя на нашите служители приятен и добре организиран. Служителите ни живеят в домакинството на клиента , като нямат разходи, свързани с храна и квартира. Изискванията са:

Чужд език: немски

Умения: обгрижване на възрастни хора и водене на домакинство /готвене, почистване и др./

Сертификати:  завършен курс като социален асистент или болногледач и шофьорска книжка са предимство.

Мотивация: желание за помощ в домакинството и грижи за възрастни хора

Характер: кандидатите трябва да бъдат спокойни, приятелски настроени и надеждни. Трябва да имате уважение, търпение и разбиране към възрастните хора.

Снимка: необходима ни е ваша снимка.Препоръчително е да сте снимани до кръста на бял или неутрален фон,  усмихнати и позитивни. Доста често клиентът е повлиян от типа и качеството на снимката при избора си. Снимката Ви играе голяма роля при решението от страна на клиента.

Заплащане: ежемесечно до 10то число. За целта служителите трябва да имат валидна банкова сметка. Плащането се извършва само по банков път. ГОЛДХЕРЦ изплаща месечно възнаграждение на служителите си до 1500 EUR нето. Заплатата е различна за всяко работно място.

Ако се нуждаете от повече информация или имате допълнителни въпроси, моля да ни изпратите запитване на имейла. Ние ще ви отговорим.

 

 1. Установяване на контакт

Първата стъпка е да попълните формуляра за регистрация в нашия сайт. Нашият персонал ще обработи данните ви, ще се свърже с вас и ще ви консултира, и напътства към следващите стъпки. Моля, уверете се, че мобилният ви номер и имейл са правилно записани, тъй като само така можем да осъществим контакт с Вас.

 

 1. Формуляр за кандидатстване

За успешното протичане на кандидатстването ви се нуждаем от информация за вашата квалификация, опит и умения.  Заедно с вас ще попълним анкетна карта, в която ще опишем вашите предимства, опит и желания. Нужна ни е актуална ваша снимка. Има два начина за попълване на анкетната карта – с интервю по телефона или с интервю в офиса ни.

 

 1. Обсъждане на бъдещото работно място

Ние ще ви изпратим оферти, които са съобразени с профила и предпочитанията ви. В офертите ще намерите всички важни подробности относно работата, възможната дата на заминаване, заплата, специфика на работното място, хората, за които ще се грижите. Преди кандидатстване ще получите информация за позицията, която клиентът е попълнил. Описват се възрастта, теглото, ръста и състоянието на клиента (заболяване, ако има такова), както и задълженията и исканията. Допълнително ще обсъдим офертите с вас, за да сте сигурни във вашия избор, а ние да гарантираме покриване на изискванията за позицията.

За да проверим езиковото ви ниво се провежда интервю през  Skype, Viber или в нашия офис.

 1. Потвърждение на работното място

След изпращане на кандидатурата ви за определена позиция, ние ще очакваме одобрението от семейството на клиента. В рамките на 2 до 3 дни ще се свържем с вас за да ви информираме за решението на семейството.

 1. 6. Планиране на пътуването

След одобрение от страна на клиента, ние ви определим датата и транспорта за заминаването. При страх от летене, може да организираме пътуване с автобус, микробус, личен автомобил и други. Ако искате, можете сами да организирате пътуването си. Вие ще платите само за първото си пътуване с нас, а парите за него ще ви бъдат възстановени след първия работен месец срещу представен платежен документ.

 1. Пристигане на работното място

Ние ще Ви информираме предварително за местоположението и контакта /телефона/ на  семейството При пристигане  ще бъдете посрещнати на автогарата или летището на съответната държава от нашите партньори или от член на семейството.

 1. Запознаване с клиента и започване на работа

В повечето случаи бивате посрещнати в деня на пристигането си от наш служител или роднините. Ако поемате мястото от друг служител, то ще Ви бъде предадено от него. В случай, че отивате при нов клиент, в работата ще ви въведат близките му. Клиентът или семейството му осигурява безплатната квартира (отделна стая или апартамент). Вие не заплащате за консумираната от електроенергия и топла/студена вода. Храната също се осигурява от клиента, за което се полагат грижите. Обикновено се храните заедно с клиента, но е възможно да си готвите и отделно само за Вас.

 1. Други изисквания
 • За изготвяне на трудов договор се нуждаем от следните документи от вас: медицинско свидетелство, свидетелство за съдимост, кратка автобиография, двустранно копие на лична карта и европейска здравноосигурителна карта (EKVK).
 • Ако искате да смените работното си място (семейството) по-рано или трябва да се приберете вкъщи по друга причина, преди да изтече трудовия Ви договор, трябва да ни информирате, за да можем своевременно да организираме замяна на семейството.
 • Всички нови служители плащат еднократна административна такса от 40 евро, която се приспада от първата заплата.